Solopizza Xàtiva

Este matí, l’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, s’ha reunit amb la prospectora laboral de Xàtiva, Lucia Benavent, per conèixer de primera mà el programa de Formació Professional Dual.

La Formació Professional Dual és una nova modalitat dins de la formació professional que permet a l’alumnat formar-se en empreses al mateix temps que realitza un cicle professional.

D’esta manera, els projectes d’FP Dual combinen els processos d’ensenyament i aprenentatge en l’empresa i en el centre de formació en règim d’alternança, amb un nombre d’hores de duració variable entre el centre de treball i en el centre educatiu.

Este programa te l’objectiu de millorar la inserció laboral, ja que dona l’oportunitat a l’alumnat de quedar-se a l’empresa on ha fet la formació i li permet adquirir una primera experiència laboral molt important

En esta primera presa de contacte, l’Ajuntament s’ha compromès a fer difusió sobre l’FP Dual en empreses i centres educatius del municipi. Més endavant podrà participar també directament en ell si s’ofereix com empresa per fer la formació professional.

WhatsApp Portal de Xàtiva