Seccion sociedad

Nova English School, Xativa y Canals

Solopizza Xàtiva

L’ajuntament de la Font de la Figuera, conscient de la importància de fomentar l’ocupació també entre persones amb formació, ha convocat les beques “Primer Treball a la Font”. Aquestes oportunitats, de dos mesos de durada cadascuna, pretenen fomentar el treball de les persones amb estudis universitaris o cicles formatius este estiu i que aquests revertisquen en la societat local. Aprofitant, a més, el fet de poder dignificar treball i formació.

Tal com ha indicat la regidora de Joventut de la Font de la Figuera, Verónica Reyes, “dins de les nostres possibilitats i tenint en compte la situació actual, tornem a marcar com a prioritari donar la possibilitat perquè les i els estudiants o titulats puguen demostrar seva preparació i qualificació en la nostra població. És importantíssim valorar la formació per tal de millorar la nostra societat i que puguen treballar en allò que s’hagen format“. A més, ha continuat la regidora,” aquestes beques sí que cotitzen per la desocupació”.

És el sisé any que des del consistori s’ofereix l’oportunitat a joves per poder desenvolupar-se professionalment en la seua pròpia localitat, encara que sigui de forma temporal, perquè, tal com ha manifestat també l’alcalde, Vicent Muñoz, “els pobles també poden oferir oportunitats de desenvolupament a les persones amb formació i continuarem treballant en aquesta línia”. Les persones que desitgen optar a aquesta beca hauran d’estar empadronades a La Font de la Figuera i presentar un projecte d’un màxim de 10 pàgines en què descriguen les accions o treballs que es pretenen realitzar.

Tenint en compte que no treballaran a jornada completa, els beneficiats amb la beca cobraran una quantia superior al salari mitjà interprofessional. El termini per presentar els projectes per optar a aquestes beques finalitza el dilluns 12 de juny de 2017.

WhatsApp Portal de Xàtiva