Seccion sociedad

WhatsApp Portal de Xàtiva

L’ajuntament de la Font de la Figuera, conscient de la importància de fomentar l’ocupació també entre persones amb formació, ha convocat les beques “Primer Treball a la Font”. Aquestes oportunitats, de dos mesos de durada cadascuna, pretenen fomentar el treball de les persones amb estudis universitaris o cicles formatius este estiu i que aquests revertisquen en la societat local. Aprofitant, a més, el fet de poder dignificar treball i formació.

Tal com ha indicat la regidora de Joventut de la Font de la Figuera, Verónica Reyes, “dins de les nostres possibilitats i tenint en compte la situació actual, tornem a marcar com a prioritari donar la possibilitat perquè les i els estudiants o titulats puguen demostrar seva preparació i qualificació en la nostra població. És importantíssim valorar la formació per tal de millorar la nostra societat i que puguen treballar en allò que s’hagen format“. A més, ha continuat la regidora,” aquestes beques sí que cotitzen per la desocupació”.

És el sisé any que des del consistori s’ofereix l’oportunitat a joves per poder desenvolupar-se professionalment en la seua pròpia localitat, encara que sigui de forma temporal, perquè, tal com ha manifestat també l’alcalde, Vicent Muñoz, “els pobles també poden oferir oportunitats de desenvolupament a les persones amb formació i continuarem treballant en aquesta línia”. Les persones que desitgen optar a aquesta beca hauran d’estar empadronades a La Font de la Figuera i presentar un projecte d’un màxim de 10 pàgines en què descriguen les accions o treballs que es pretenen realitzar.

Tenint en compte que no treballaran a jornada completa, els beneficiats amb la beca cobraran una quantia superior al salari mitjà interprofessional. El termini per presentar els projectes per optar a aquestes beques finalitza el dilluns 12 de juny de 2017.

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva