L’ajuntament de Canals suspén la taxa d’ocupació pública a tota l’hostaleria

55

Solopizza Xàtiva

Al darrer ple ordinari celebrat a l’Ajuntament de Canals, tots els membres del consistori decidiren per unanimitat aprovar la proposta del regidor de promoció socioeconòmica que feia referència a la suspensió del pagament de la taxa d’ocupació de la via pública de taules i cadires per als negocis de restauració.

En concret s’aprovà allargar la condonació d’aquest tribut al sector de l’hostaleria canalina, ja que el mateix ja estava suspés des del passat estiu i fins al mes de març d’este 2021.

Tornero regidor de l’area de promoció socioeconòmica de l’Ajuntament de Canals afirmava que «davant la situació que travessen ara mateix els negocis de l’hostaleria tancada a pany i clau per la crisi pandèmica, és més que urgent estar al costat dels que la regenten i donar-los tota mena de suport».

El regidor afegia, «pensàvem des de l’Ajuntament de Canals quan vàrem suspendre la taxa l’estiu passat, que al mes de març d’este any estaríem millor, però en vist que estem en una situació encara més complicada i per això cal allargar la suspensió d’este tribut fins final d’any».

Aquesta és una més de les diferents accions que des de l’Ajuntament de Canals estan duguen-se a terme per ajudar al tramat comercial de Canals en aquestos moments de pandèmia.

WhatsApp Portal de Xàtiva