L’Ajuntament de Canals signa dos convenis de col·laboració amb Associem

34

Solopizza Xàtiva

Passat dilluns 2 de novembre l’alcaldessa de Canals Mai castells i el regidor de promoció socioeconòmica Vicent Tornero signaren amb el col·lectiu Associem (associació de comerciants i empresaris) dos convenis de col·laboració per valor de 34.500 euros.

El primer dels convenis signats, és una ajuda directa de l’Ajuntament de Canals al col·lectiu comercial d’Associem de 7.500 euros. Una subvenció que serà anual i que pretén ajudar en la difusió de les campanyes comercials que llança associem i a les activitats que ofereix als seus associats.

El segon de 27.000 euros, servirà d’ajuda per a reactivar el comerç local i de proximitat del municipi. Per tal d’impulsar el programa “Reactivem Comerç” i sota el lema “Et Toca Tria Canals”, es posaran en circulació bons de 20 euros. Així els majors de 18 anys que hagen efectuat una compra mínima de 30 € en alguns dels establiments adherits a la campanya (entre el 16/11/20 i el 18/12/20) es beneficiaran de la bonificació per a revertir-la en algun dels comerços participants, en el mateix període de temps.

Tots aquells comerços minoristes amb establiment fixe i permanent a Canals que ho desitgen estan convidats a participar de forma gratuïta en aquesta campanya impulsada des de l’Ajuntament de Canals.

Canals ha dut a terme dos tallers emmarcats dins del programa d’activitats preventives de drogodependències i altres trastorns addictius.

Aquests tallers, que han estat concedits per la Diputació de València a l’Ajuntament de Canals, s’han realitzat durant el mes d’octubre i han comptat amb la participació de l’alumnat de 1r d’ESO dels centres educatius Cervantes i Sant Antoni Abat.

Els tallers es van dur a terme el 14 i 20 d’octubre, respectivament, i van resultar molt divertits i útils. A més, hi va haver gran acceptació per part del professorat i l’alumnat i van ser un èxit en col·laboració i participació.

La temàtica d’aquests és l’educació i expressió emocional. Aspectes fonamentals a treballar entre els joves per tal que aprenguen a gestionar de manera adequada les seues emocions, facilitar la presa de decisions, i millorar les seues habilitats socials, així com ajudar-los a adquirir una autopercepció positiva, acompanyant-los en la gestió dels riscos amb què es poden trobar.

WhatsApp Portal de Xàtiva