L’Ajuntament de Canals rep als 22 estudiants del Programa de Formació de la Diputació

415

L’Ajuntament de Canals va rebre en un acte públic celebrat al saló de sessions de la casa consistorial, als 22 joves estudiants que participen enguany en el programa de formació de la diputació de valència.

El becaris estaran a les diferents dependències municipals durant els mesos de juliol i agost, desenvolupant un gran nombre de tasques.

L’alcalde de Canals, Joan Carles Pérez  i el primer tinent d’alcalde Ricardo Requena, es dirigiren als joves estudiants per donar-los la benvinguda i sobretot per animar-los a que aprofiten esta oportunitat que els ajudarà a completar la seua formació acadèmica.

També es va posar el punt i fi al curs que durant un mes aproximadament, ha estat capacitant a 18 joves de la localitat per inserta-los al món laboral. Aquest curs va contar amb la col·laboració de la cambra de comerç de València.

Ricardo Requena, regidor de l’àrea de promoció, fóu l´encarregat de concloure aquest curs valorant-lo com” molt positiu, ja que esta formació ajudarà a estos joves a trobar un lloc de feina, ja que l´aprenentatge ha sigut molt específic i direccionat cap a un sector laboral molt determinat”.

WhatsApp Portal de Xàtiva