Canals redueix el cost anual amb la incorporació de material informàtic

33

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

L’Ajuntament de Canals redueix el cost anual amb la incorporació de material informàtic

  • El contracte d’impressores multifunció s’ha establit segons el cost per còpia
  • El pressupost ascendeix a 149.846,60 euros

Ahir es va portar a terme a l’Ajuntament de Canals la signatura el contracte d’arrendament, amb la instal·lació i manteniment dels equips multifunció d’impressió.

A la reunió, presidida per l’alcaldessa Mai Castells, hi ha assistit el president de l’empresa concessionària; el secretari del consistori i els tècnics de l’Ajuntament.

L’objectiu principal és dotar d’un sistema d’impressió homogeni, modern, eficient, gestionat i monitorat per a donar un correcte servei als treballadors/es municipals que es tradueix en una millor atenció al ciutadà i la resolució dels seus tràmits, a més d’un estalvi econòmic, tant en la impressió com en el manteniment de l’equipament.

En total, es repartiran 52 impressores multifunció per tots els departaments del consistori, la qual cosa suposarà un augment de la productivitat i constitueix a l’Ajuntament un estalvi anual pressupostari del 20%.

Els beneficis que aportarà aquest servei serà disminuir les incidències i agilitzar la resolució; optimitzar la gestió dels combustibles, abaratint els costos; controlar de manera eficaç la producció documental del consistori; aprofitar les últimes tecnologies aparegudes en el mercat i complimentar la normativa de protecció ambiental i seguretat en el treball.

L’empresa adjudicatària haurà de disposar d’un model de gestió de residus que incloga la instal·lació de contenidors exclusius de l’ajuntament per a la recollida dels residus generats pels equips objecte d’aquest contracte

La implantació d’aquesta maquinària compleix amb les mesures de protecció ambiental i de seguretat.

L’empresa pública de Canals, RISONCHA, aposta per la millora en la formació continua del seu personal

Els operaris del Centre Especial d’Ocupació RISONCHA visitaren ahir, junt el monitor José Cuenca i la psicòloga Encarna Saurina, l’empresa Distribuciones Boral, S.L, d’Algemesí, dedicada a la distribució de materials i maquinària per a la serigrafia, tampografia, sublimació i impressió digital.

Durant la visita, el personal de RISONCHA va poder vore la presentació de la nova impressora DTF 30 2 PH , la qual es dedica a la impressió de transfers a tot color aconseguint una “productivitat sense límits“. També els van explicar el funcionament, els avantatges i el manteniment de la màquina.

«És una aposta molt productiva i RISONCHA està molt interessada a estar informada i formada en totes les novetats que planteja el nostre sector», assenyalen des de l’empresa.

CURSOS DE FORMACIÓ

L’empresa pública RISONCHA també aposta per la formació continua. Per aquest motiu, durant aquest any i gràcies a la formació bonificada de la Fundació Estatal per a la formació en l’Ocupació, a través del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, es duran a terme diferents tallers de formació presencial per als seus operaris/es.

L’encarregada d’impartir els cursos serà la psicòloga del centre Encara Saurina, qui compta amb una llarga experiència professional. El primer dels cursos anomenat “Taller de gestió de les emocions”, està previst que comence aquest mes de març, mentre que el “Taller del maneig efectiu de xarxes socials” tindrà lloc en setembre.

WhatsApp Portal de Xàtiva