Solopizza Xàtiva

Centelys

L’equip de govern, el director i el cap d’estudis de l’IES Francesc Gil, junt amb responsables tant de la Conselleria com de l’empresa encarregada de l’execució del projecte, visitaven el passat divendres les instal·lacions temporals de l’IES Francesc Gil, ubicades a la zona esportiva del Gorg de l’Omet, per recepcionar l’obra de les aules que albergarà l’alumnat i personal del centre, en el transcurs del procés d’enderrocament i reconstrucció de l’edifici definitiu.

Tant els responsables municipals com la direcció del centre van destacar la satisfacció per com han quedat habilitades les instal·lacions que, malgrat ser transicionals, hi han supera les expectatives previstes.

L’ajuntament de Canals i el Centre Educatiu Francesc Gil estan en permanent coordinació per a avançar des de ja en el procés de trasllat a les noves instal·lacions.

«Després de vora trenta anys reivindicant aquest nou centre educatiu ara esdevé en una realitat, gràcies també a la llavor duta a terme per altres companys de diferents corporacions municipals», és el que declaraven membres de l’equip de govern.

WhatsApp Portal de Xàtiva