L’Ajuntament de Canals llança una nova campanya de conscienciació ciutadana

37

Solopizza Xàtiva

Centelys

Canals net entre totes i tots!, aquest és l’eslògan emprat a l’audiovisual que la regidoria de serveis municipals i medi ambient han escollit per dur a terme una nova campanya de conscienciació cap a la població i que ja es pot veure a les xarxes municipals.

El respecte a l’entorn comú dels qui formem part del nostre municipi, és essencial per a una convivència sana. Si substituïm els mals hàbits per altres bons, respectuosos i empàtics amb el nostre veïnat, ens regalem un Canals més agradable i higiènic. Amb aquests missatges, es pretén des de la institució municipal despertar entre la ciutadania la necessitat d’entre totes i tots fer de Canals un poble més net.

Miquel Alventosa, regidor de serveis municipals explicava, que, “llancem aquesta campanya perquè totes i tots ens conscienciem de la importància dels nostres actes de cara a evitar actituds incíviques“. A més el regidor afegia, “tirar papers o burilles a terra, embrutar i danyar el mobiliari urbà, no respectar horaris o contenidors a l’hora de desfer-se del fem, no retirar els excrements de les nostres mascotes de la via pública, la contaminació sonora… en resum, no pensar en els altres, complica i desmereix la tasca dels qui opten per actuar pel bé comú“.

Aquesta campanya a les xarxes, es reforça amb altres mitjans com ara l’emissora municipal de Canals Ràdio, on s’emetran diferents falques i on es continuarà incidint en la necessitat de respectar el mobiliari urbà, dipositar els parers a les papereres o els horaris de tirar el fem als contenidors, entre d’altres. L’ajuntament de Canals , a més, utilitzarà els panells informatius que hi ha en diferents punts del municipi per col·locar l’adient cartelleria i poder arribar al màxim nombre de veïns i veïnes possible.

Des de l’Ajuntament de Canals afirmaven que “aquesta serà una campanya intensa i ambiciosa amb la finalitat de fer de Canals un poble net i atractiu per als que l’habitem i per als que ens visiten“.

WhatsApp Portal de Xàtiva