Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

El passat dimecres, 16 de febrer, va tindre lloc a l’Ajuntament de Canals, una reunió amb l’alcaldessa de Canals, Mai Castells; el regidor de Fira i Festes, Miquel Alventosa; el tècnic del consistori i els representants de les festes de Sant Antoni Abat, per a dur endavant les festes patronals de l’any 2023.

La finalitat d’aquesta reunió, en paraules del fester Óscar Maset, és «transmetre la intenció de dur avant les festes de Sant Antoni assumint, òbviament, la situació sanitària marcada per les autoritats quan arribe el moment». També volia agrair la col·laboració i la predisposició que ha tingut l’equip de govern respecte d’aquest tema.

Els festers també es van interessar per qüestions més tècniques com ara quan i com s’inicia el procediment de la festa, «perquè en definitiva, el que es vol és donar normalitat de cara a les festes, però sempre atendrem a les restriccions que marque la pandèmia» assenyalava Miquel Alventosa.

El regidor també va manifestar que «la reunió va ser positiva i hi ha voluntat tant per part del consistori, com per part dels festers, per a recuperar les festes tal com les coneguem amb les festeres, festers o actes tan importants com la cremà de la Foguera».
Per la seua banda, Alventosa també va informar a “Canals ràdio” que es va reunir amb l’Associació d’Intercomparses local per a posar en marxa l’engranatge de la festa de moros i cristians a Canals.

La U.D Canals guanya el “Trofeu Sant Antoni” contra el Canals promeses

Ahir dijous es va disputar la primera edició del derbi “Trofeu Sant Antoni” entre la U.D Canals i el grup amateur del Canals Promeses.

El partit amistós va tindre lloc en el camp Quatre Camins, on es va pro-clamar campió la U.D Canals.

La regidora Isabel Real va fer entrega del trofeu a l’equip guanyador i va ressaltar el bon ambient que existeix entre els dos clubs locals de futbol.

WhatsApp Portal de Xàtiva