Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

  • L’Ajuntament de Canals i Caixabank aposten per fomentar la lectura al col·lectiu infantil més desfavorit.

Passat divendres 23 d’abril, dia del llibre, l’Alcaldessa de canals Mai Castells i la regidora de Benestar Social, Verònica Ferri rebien en la biblioteca municipal infantil de la casa de cultura de Canals, entre d’altres, al delegat del voluntariat CaixaBank València ,Javier Farpón i a Herma Llorens, directora de CaixaBank Canals.

El programa “Acompanyar en la lectura” del que Canals és pioner, va dirigit a menors del municipi, d’edats compreses entre 9 i 12 anys, en el qual voluntaris/es comparteixen una hora de lectura a la setmana amb ells/es, adaptant-se als interessos i les necessitats de cada xiquet/a.

L’objectiu és consciència sobre la importància de la comprensió lectora com a pilar essencial per a l’aprenentatge i per millorar l’adaptació escolar i social.

A més a més, el Programa s’ha adaptat a l’entorn en línia com a resposta a la pandèmia, i CaixaBank Voluntariat ha dotat a les xiquetes i xiquets, de les ferramentes informàtiques i material escolar necessàries.

L’Ajuntament de Canals, ha estrenat amb èxit aquesta cooperació i es compromet a continuar treballant perquè fructifiquen nous projectes.

WhatsApp Portal de Xàtiva