Solopizza Xàtiva

El consistori, per mitjà de la Regidoria d’Educació, ofereix a l’alumnat matriculat en aquest programa la possibilitat de participar en una activitat setmanal al nostre entorn, conjugant l’oci i l’aprenentatge, amb una oferta mediambiental, esportiva, cultural i laboral.

Les darreres setmanes l’alumnat ha conegut el funcionament del Centre Especial d’Ocupació de Risoncha i ha visitat en cooperació amb l’Associació Ecologista Acdema de Canals, el paratge de Les Moles i la Tira del Rei.

Canals millora infraestructures esportives del municipi

Aquests mesos, a causa de la situació sanitària travessada, no ha sigut possible la pràctica de l’activitat esportiva com ens agrada que siga als espais municipals.

L’Ajuntament, ja que s’ha hagut de tancar moltes setmanes, ha estimat oportú aprofitat aquest temps per a realitzar millores a les instal·lacions en allò que ha sigut possible.

Actuacions com el canvi de les porteries de Futbol-7 a les instal·lacions del Camp del Llimoner, i la dotació de porteries anti-bolcada a les instal·lacions del Pavelló i del Poliesportiu municipals. Tres intervencions de millora atenent al compliment de la normativa de seguretat.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva