Apertuta JYSK Xàtiva

Solopizza Xàtiva

Canals fa realitat, per primera vegada, un Pla d’Igualtat per al personal de l’Ajuntament, que va comtar amb el recolzamet unànim dels membres representants dels Sindicats i de la Corporació Municipal.

Aquest Pla s’aprovava la passada setmana en la Comissió d’Igualtat. Comissió que va esdevindre un espai de diàleg actiu on es va consensuar que tots els punts que conformen el primer Pla d’Igualtat de Canals, foren aprovats per unanimitat.

La regidora d’Igualtat, Hilzonde Badia, i l’equip tècnic, han desenvolupat un text que ha estat intensament treballat. Es tracta d’un Pla basat en el disseny i implementació de polítiques que integren la igualtat de tracte i oportunitats entre dones i homes, sense discriminar de manera directa o indirecta, i fomentant mesures d’acció positiva.

L’equip de govern, amb actitud dialogant i participativa, accepta de bon gust el nou repte que se’ls presenta: aconseguir que aquest Pla d’Igualtat n’estiga una eina dinàmica i activa.

En paraules de la regidora d’Igualtat, “Una vegada més es veu que estem treballant amb seny i responsabilitat, i ací està el resultat. Hem trobat un espai de diàleg amb esforç i participació. Personalment estic molt satisfeta amb el treball realitzat, i així també m’ho han fet arribar les i els representants dels sindicats. A més, hem tingut la sort de comptar amb personal expert en la matèria, que amb la seua dedicació i compromís, han fet possible tot açò”.

L’alcaldessa, Mai Castells, destaca per la seua part que, “És un moment històric. És la primera vegada que s’aprova un Pla d’Igualtat a l’Ajuntament. Vull donar les gràcies a tota la gent que ho ha fet possible, sobretot, a la regidora d’Igualtat, per la seua implicació. Aquest Pla és una ferramenta viva amb capacitat d’adaptació i evolució, la intenció del qual és no deixar de millorar i ajustar-se enfront de les circumstàncies actuals i les futures”.

WhatsApp Portal de Xàtiva