L’ajuntament de Canals ajorna els actes en honor a Sant Antoni d’aquest diumenge 22 de gener

639

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’Ajuntament de Canals suspèn els actes que en honor a Sant Antoni Abat encara restaven per celebrar-se aquest diumenge 22 de Gener. Concretament es tracta dels actes de la tornada de la bandera a la casa consistorial, la benedicció d’animals de tir i arrossegament i cavalleries i la posterior plantà d’arbres.

Segons fonts municipals l’ajornament d’aquests actes festius passaran a celebrar-se el següent diumenge 29 de gener, és degut fonamentalment a què les previsions meteorològiques continuen apuntant mal oratge per a aquests propers dies.

Per tant en tractar-se d’actes que se celebren al carrer i que les inclemències de l’oratge els deslluiria, a més de pensar en la integritat i seguretat dels animals i persones participants en la benedicció dels animals de cavalleries i tir i arrossegament a la plaça major i com no, la posterior plantà d’arbres a una zona de Canals que les pluges han fet que siga inaccessible, tot convida a suspendre aquests actes d’aquest diumenge.

Els actes ajornats al diumenge 29 de gener, se celebraran en aquest horari:
A les 12.30 hores. Trasllat de la Bandera de Sant Antoni, des de la casa del Fester Bandera, a la Casa de la Vila.
A les 13.30 hores. Benedicció a la Plaça Major d’animals de tir i arrossegament i cavalleries. Seguidament, es realitzarà la «Plantà d’arbres»

WhatsApp Portal de Xàtiva