EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’actuació forma part del Pla de camins i vials 2016-2017 aprovat en Junta de Govern i que es finançarà amb fons de la Diputació de València

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat aquest matí el projecte “Pla de camins i vials 2016-2017” per a incloure en les obres del pla de camins de la Diputació de València. El pla té un pressupost de 107.593,41 euros. El projecte contempla actuacions en el camí Assagador Vernissa, el camí del Pont Sec, l’explanada del camp municipal de futbol Paquito Coloma, el carrer Blanc, vials Torre Acequia, el camí de Mascarell, el camí cinegètic, camí del Jubilat, camí de Casa Pinta, camí de Carraixet i un vial del polígon H.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Obres, Miquel Lorente ha comentat que “el treball de manteniment de la xarxa de camins del terme és constant al llarg de l’any, ja bé siga amb fons propis o externs, com és el cas d’aquesta intervenció. És una prioritat la conservació, manteniment i millora dels nostres camins, sobretot tenint en compte les demandes de la ciutadania, les quals són recollides, estudiades i prioritzades a l’hora d’intervenir. En aquest paquet de mesures també s’inclou l’ampliació de places d’aparcament a les instal·lacions esportives del Camp Municipal Paquito Coloma per evitar les incidències que es produeixen en aquest polígon industrial”.

Entre el pla d’actuacions destaca la intervenció en la adequació i reurbanització de l’entorn del camp de futbol municipal Paquito Coloma. En aquest punt, l’actuació consistirà en habilitar un espai confrontant actualment degradat per a la creació de places d’aparcament. Junt aquest espai, s’habilitarà per a la mateixa finalitat la zona al voltant dels vestidors del camp. De resultes, es crearan 70 noves places d’aparcament per als usuaris de la instal·lació.

La mesura suposarà una clara millora en l’ordenació del trànsit d’un espai freqüentant per gran nombre d’esportistes, familiars i espectadors dels partits de futbol que hi se celebren. La falta d’adequació d’aquest indret i l’estacionament incontrolat en un espai annexe a la ronda nord s’havia convertit en un risc per a la circulació i per als vianants que s’acosten al Paquito Coloma.

El pas següent és remetre la documentació del projecte a la Diputació de València per a la seua aprovació i inclusió en el pla provincial. Les obres han de estar executades abans del 30 d’abril de 2017.

WhatsApp Portal de Xàtiva