Solopizza Xàtiva

Centelys

L’Ajuntament de Xàtiva torna a col·laborar un any més amb l’Associació Arc de Sant Martí LGTBI+ Xàtiva amb el premi Arc a la Diversitat LGTBIQ+ en el monument faller.

La participació per part de les comissions és voluntària i les interessades han de fer constar la voluntat de participar fins a hui divendres 10 de març, tal i com es va avançar en les bases presentades fa algunes setmanes. Per a tal fi cal emplenar el formulari annex a les bases i enviar-lo al correu electrònic arcdesantmartixativa@gmail.com.

Les comissions participats presentaran a concurs una sola escena del seu monument, identificant-la amb un cartell que es col·locarà al cadafal plantat per a la fàcil localització del jurat. També serà necessari col·locar dins del propi cadafal el cartell «Per unes Falles sense LGTBIQ+fòbia, que es facilitarà a les comissions abans del 15 de març.

El premi per a la falla guanyadora serà de 400 euros, i jurat valorarà les escenes el 16 de març durant el matí, donant a conèixer el resultat en l’entrega de premis del mateix dia, prèvia entrega de l’acta resolutiva a la Junta Local Fallera.

El jurat estarà conformat per entre tres i set persones, les quals no seran membres de cap comissió fallera i hauran d’estar vinculades a Arc de Sant Martí LGTBIQ+ Xàtiva, la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Xàtiva i/o a alguna altra entitat que fomente la igualtat del col·lectiu LGTBIQ+ i tinga coneixements del valencià.

WhatsApp Portal de Xàtiva