Solopizza Xàtiva

Centelys

A hores d’ara, l’Ajuntament confirma que s’han sol·licitat totes les carpes de les que es disposen i estaran presents més de 40 comerços. Per aquest motiu, el dissabte 9 de febrer, Canals, concretament l’Avinguda de Vicent Ferri, es convertirà en el centre comercial de la comarca per donar una gran empenta al comerç local que tindrà l’oportunitat d’aproximar-se als clients habituals i a altres potencials clients als quals podran presentar-los els seus productes i serveis d’una manera més propera.

Al llarg de tot el dia, hi haurà activitats per als més menuts i per als més grans amb l’objectiu d’amenitzar i fer més fàcils les compres. A les 8:00h començarà el muntatge de les carpes ja que a les 9:00h serà l’inici de la fira, la qual estarà en funcionament fins les 21:00h.

Al llarg de tot el matí, des de les 10:00h fins les 14:00h, hi haurà animació amb «Speaker» i castells inflables per als més menuts. Fins les 12:00h, l’Ajuntament també tindrà una carpa des de la qual es lliuraran borses de polièster gratuïtes per a les primeres compres.

L’Associació de Venedors del Mercat Municipal oferirà un taller de cuina saludable, globoflèxia i pintacares, de 10:00h a 13:00h, on podrà participar tot aquell que ho desitge. A la seua vegada, de 12:00h a 13:00h tindrà lloc el taller infantil de muntatge i programació de robots de la mà de Genioos en el qual podran participar tots els xiquets que tinguen entre 6 i 12 anys i que, a més, s’hagen inscrit prèviament en el lloc que allí mateix s’indicarà, entre les 10:00h i les 12:00h.

Paral·lelament, des de les 11:00h fins les 13:00h, Canals Ràdio emetrà un programa especial en directe amb motiu d’aquesta Fira Comercial retransmetent el funcionament i l’evolució del matí. A migdia, a les 13:00h, es farà el lliurament de premis del IV Concurs d’Aparadors que ha comptat amb una participació molt positiva per part dels comerços locals i dels clients que també han sigut partícips amb les seues votacions.

Per la vesprada, continuaran els castells inflables, des de les 17:00h fins les 20:00h, i l’animació amb «Speaker», fins les 20:30h. També hi haurà una nova edició del taller infantil de muntatge i programació de robots amb Genioos, de 17:00h a 18:00h, que també requerirà la inscripció prèvia. En dos moments de la vesprada, a les 17:30h i a les 19:00h, per als més menuts, hi haurà una cercavila boja amb moltes sorpreses.

El punt i final d’aquesta Fira Comercial estarà marcat amb una actuació de cloenda que serà «El laboratori màgic» que començarà a les 20:00h. Al finalitzar totes aquestes activitats, s’iniciarà la retirada del gènere dels comerciants per a que les 21:00h es porte a terme el tancament de la Fira.

Ricardo Requena, alcalde de Canals, ha manifestat que “la fira comercial del nostre poble ha demostrat capacitat de regeneració i superació en estos anys, augmentant els comerços exposats, substituint i ampliant les carpes, afegint una programació complementària per a tots els públics i oferint més varietat de serveis i productes que mai; per això, hi ha motius de sobra per a visitar el nostre poble el proper dissabte i gaudir junt a nosaltres de la Fira Comercial de Canals”.

WhatsApp Portal de Xàtiva