Nova English School, Xativa y Canals

Solopizza Xàtiva

PoolWork Xàtiva

L’Agrupació Local de Protecció Civil de l’Alcúdia de Crespins té nou vehicle. Una demanda del col·lectiu que finalment ja s’ha fet possible gràcies a la incorporació d’un nou vehicle de categoria Eco a la Policia Local i que ha permés que Protecció Civil herete ara el cotxe que abans pertanyia a la institució policial.

Aquest automòbil, que ha estat adequat per a l’agrupació suposarà segons ha explicat el coordinador cap de l’agrupació alcudiana, Fernando Garcia: “una millora en els serveis que presten al poble i una ajuda addicional per a la Policia Local“. Garcia ha agraït a l’Ajuntament la cessió del vehicle i ha remarcat la satisfacció del col·lectiu per veure complida una vella i reiterada demanda.

L’alcalde, Roberto Granero, ha subratllat que amb la cessió de l’antic vehicle de la Policia Local a Protecció Civil “millorem els serveis a la ciutadania i ampliem els mitjans amb els quals compta l’agrupació per desenvolupar la seua tasca al nostre municipi“.

Per la seua banda, el regidor de Seguretat Ciutadana, Pepe Garrigós, ha assenyalat que amb aquesta donació “hem aconseguit complir totes les demandes que des de l’Agrupació Local de Protecció Civil anaven fent de tindre un vehicle propi per poder donar servei a la població des del voluntariat que ens han oferit durant tots aquests anys”. Així mateix, ha recalcat que és “una gratificació per a tota la corporació municipal veure complida la demanda de l’agrupació de tindre un cotxe propi“.

Finalment, Garrigós i Granero han agraït la tasca realitzada per Protecció Civil al municipi, sobretot durant el primer estat d’alarma en el qual van desenvolupar una gran tasca d’ajuda i acompanyament.

WhatsApp Portal de Xàtiva