Solopizza Xàtiva

Els dies 5-6 de Juny es va celebrar a la ciutat d’Elx el campionat de la Comunitat Valenciana de FitKid nivell autonòmic (màxim nivell reconegut per la federació espanyola de ball Esportiu) classificatori per al campionat d’Espanya.

En aquest campionat va participar l’esportista xativina Vega Gimeno Roda, de 10 anys i membre CLUB DE FITKID ILLUSION de València, en la modalitat de SMALL GRUP I, quedant subcampiona de la Comunitat Valenciana i, per tant, classificada per al campionat d’Espanya.

Dues setmanes després, els dies 19-20 de Juny, es va celebrar el Campionat d’Espanya nivell autonòmic de FitKid a la ciutat de Benidorm.

En aquest cas, Vega Gimeno va ser campiona d’Espanya en la modalitat de SMALL GRUP I, classificant-se d’aquesta manera per al campionat d’Europa.

A l’Open Nacional de Promeses celebrat l’últim cap de setmana a la ciutat de Benidorm, Vega Gimeno va quedar quarta classificada en individual en el grup IF III B i subcampiona en la modalitat de Duo I, classificant d’aquesta manera també per al campionat d’Europa de la modalitat.

WhatsApp Portal de Xàtiva