Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

Encara que Clara Ferrando Costa, de 29 anys, és natural de Canals, es declara a si mateixa com una setabense enamorada de la ciutat. “Encara que vaig viure fins als 15 anys a Canals, la meua família viu des de fa quinze a Xàtiva, ciutat per la qual tinc una estima enorme i considere també com a la meua” explica Clara.

Després d’estudiar Periodisme en València i un màster de cinema documental en Madrid, Clara va estar d’Erasmus a Eslovènia un any i aquella experiència li va donar moltes ganes de seguir descobrint món. Així que va demanar un visat d’un any per anar a conéixer Canadà i seguir millorant el seu anglés i francés. “M’havien parlat molt bé de Montréal (Canadà) i per això vaig decidir vindre aquí, una ciutat meravellosa i molt oberta al món, amb moltíssima immigració i riquesa cultural” ha declarat Clara a Portal de Xàtiva.

Al poc d’aplegar vaig decidir que volia quedar-me i per això vaig estudiar dos anys de Disseny Gràfic. Els primers anys he treballat sobretot com a freelance, després vaig estar com a encarregada de comunicació a una ONG i des de fa uns mesos treballe al departament de màrqueting d’una empresa quebequense fent vídeo (la meua passió) a temps complet” ha explicat.

Aquesta nit, Clara contarà la seua història i obrirà les portes de la seua vida al programa d’À Punt “Valencians pel Món i ens anima a tots a “acompanyar-la en aquesta aventura“.

WhatsApp Portal de Xàtiva