Solopizza Xàtiva

La Vall Ens Uneix dóna la benvinguda al PP en la defensa del tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi després de d’anys oblit per part de les administracions del PP i del PSOE. “Encara que el PP s’ha adonat ara que la línia fèrrea de les comarques centrals està morint-se, benvingut siga a una reivindicació antiga i molt llarga, tot i que considerem ridícul que ara vullguen eixir a criticar als que venim defensant la línia”, ha dit Natàlia Enguix, portaveu de la formació comarcalista.

Enguix s’ha felicitat de què el PP pose com a exemple d’esta lluita a l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, tot i que han rectificat els populars dient-los que tenen malament les dades: “als populars els han fallat els que fan el recull de premsa perquè Jorge Rodríguez i els alcaldes d’Alcoi i Xàtiva tenen enviades cartes i realitzades reunions amb responsables de la Generalitat i del Ministeri de Foment des de 2013 fins 2018”.

Natalia Enguix ha recordat que qui no els va rebre mai per tractar aquest assumpte fou Isabel Bonig en la seua etapa de consellera, no així la consellera María José Salvador, qui va rebre als alcaldes en 2017. No obstant això, pensem que la reivindicació de la línea Xàtiva-Ontinyent-Alcoi és de tots els partits i dels ajuntaments. De fet, dijous passat s’aprovà al plenari d’Ontinyent una moció de la Plataforma exigint al Govern d’Espanya la millora de la línia: “per damunt de sigles està l’interés de les persones que vivim al territori”, ha insistit Enguix, qui, malgrat tot, ha demanat a PSPV-PSOE i Compromís que “es fiquen les piles i aproven ara les inversions que exigien des de l’oposició perquè no cal oblidar que ja anem pel segon capítol del Botànic i no han posat ni una travessa”.

WhatsApp Portal de Xàtiva