Solopizza Xàtiva

La V Trobada de Saxos tindrà lloc el proper 10 de novembre al Conservatori Lluís Milan de Xàtiva amb una programació d’activitats que començaran a les 9:30h i que acabaran a les 19:00h amb el Concert dels alumnes i ORSAXCOVA al Gran Teatre, obert al públic i amb entrada lliure.

Trobada Saxos XativaDes de la seua creació en 2014, la Trobada de Saxos ha buscat convertir-se en un espai de referència per a la difusió del saxòfon; servir d’incentiu per als alumnes, compartint experiències amb professors i altres companys de diferents llocs; i generar un ambient de treball lúdic i entretingut.

Després de diverses edicions, aquesta trobada se situa com una de les activitats amb major èxit de participació organitzades per la Fundació Sanganxa, que aquest any ha triat Xàtiva com a seu de la cinquena edició de l’aplec.

Segons la regidora Penadés, que s’ha mostrat satisfeta amb l’acord de col·laboració signat aquest mateix any entre les regidories de Conservatori, Cultura i la Fundació Sanganxa: “Les propostes que ens arriben per part de la Fundació Sanganxa, són sempre engrescadores i s’adeqüen perfectament a la línia de treball que, des de la regidoria, hem marcat per al Conservatori. I en aquest cas concret, encara ens ha resultat més interessant per tractar-se d’una activitat tan consolidada i amb un públic tan afermat. A Xàtiva no podíem quedar-mos per darrere de Torrent, Buñol, Borriana o la Llosa, i havíem de tindre la nostra edició.”

Les inscripcions s’han de fer a través de la pàgina web www.trobadasaxoscv.es, on es pot trobar informació més detallada i el preu de la inscripció és de 25€, incloent el dinar.

WhatsApp Portal de Xàtiva