La Societat Musical “La Primitiva Setabense” interpreta el seu concert en honor de Santa Cecília

141
  • La Banda Simfònica actuarà dividia en dues seccions
  • Concert d’acomiadament de José Martínez Colomina com a Director de la Jove Orquestra

La Banda Simfònica i la Jove Orquestra de la SM “La Primitiva Setabense” interpretaran aquest dissabte, 5 de desembre, a les 19.00h, al Gran Teatre de Xàtiva, el Concert de Santa Cecília 2020.

Previst inicialment per al passat 14 de novembre va ser ajornat per a aquest dissabte, davant el tancament de les instal·lacions municipals. Les mesures restrictives imposades respecte a l’aforament dels espais impossibilita que la Banda puga reunir en un mateix escenari a tots/es els/les seus components. Per aquest motiu, el director de la Banda Simfònica, Saül Gómez, ha dividit l’actuació per seccions : “com tot el que està passant aquest any, plantejar el concert i assajos d’aquesta Santa Cecília 2020 ha estat tot un repte. Hem dividit la banda en dos grans grups com són els de fusta i metalls, amb la participació de la percussió a tots dos, per poder així treballar diferents obres i transcripcions d’autors tan rellevants com Gershwin, Turina, Sparke, entre altres…”, ha manifestat. Malgrat les dificultats ha afegit que: «ha sigut un treball enriquidor, al temps que intens, que ens permet no perdre la dinàmica de treball i poder seguir així , prenent totes les mesures de seguretat, amb els nostres concerts i el nostre dia a dia dintre del que la situació ens permet”.

El concert de la Jove Orquestra de la SM “La Primitiva Setebense” serà el de l’acomiadament com a Director de José Martínez Colomina, després de 13 anys al front de la formació ha assegurat: “el concert estarà ple d´emocions i emotivitat”. Ha declarat que “ha arribat la fi d´este meravellós cicle. Em sent molt orgullós d´acomiadar-me d´este projecte en un bon moment musical i amb una formació que aporta gran actitud i motivació”. Colomina ha tingut paraules d’agraïment cap a la Societat Musical “per esta gran oportunitat de formar-me com a director d´orquestra, cosa que m’ha ajudat a gaudir del món de la direcció , tant al front de diverses orquestres, com en les meues classes com a professor de direcció”. Respecte al programa ha avançat : “gaudirem d´un programa molt nostre, com és la Sarsuela. Un repertori alegre i divertit per a este últim concert”.

Formarà part del concert l’acte protocol·lari de proclamació del Cecilià Major 2020-2021, de l’Agrupació Sta.Cecília, del músic i cecilià Pablo Orts Micó.

Les invitacions per al Concert estan disponibles a la Secretaria de la Societat.

WhatsApp Portal de Xàtiva