EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La Sociedad de Gestión de Activos Procedentes de la Reestructuración Bancaria (SAREB SA) ha iniciat, el passat 18 de juny, les obres per a la reparació d’una nau al carrer la Reina número 12 que afecten a l’aparcament municipal que allí està ubicat. La SAREB ja havia rebut dues multes coercitives per part de l’Ajuntament de Xàtiva per no posar en marxa les obres que estaven requerides des de l’any 2022.

En Junta de Govern Local es va adoptar l’acord pel qual s’ordenava a la SAREB que en un termini de 10 dies havia d’iniciar les obres «destinades a pal·liar la greu situació de deterioració de la coberta de la nau, tant en l’àmbit estructural com d’acabats de la mateixa, amb la finalitat d’evitar accidents i problemes». Finalment, la SAREB SA va informar el passat 15 de juny que començaven les obres de manera imminent.

Es tracta d’una execució subsidiària l’import de la qual ascendeix a 22,468,50 €. Tindrà una durada aproximada de 30 dies i durant aquest període es veuran afectades algunes de les places d’aparcament públiques que allí es troben.

«Hem vist com ja estan iniciades les obres que fa mesos que van tindre el seu requeriment per part de l’Ajuntament i que per fi han acceptat dur a terme des de la Sareb. Continuarem treballant en aquesta línia de disciplina urbanística, ja que moltes vegades és l’única manera per la qual els propietaris es consciencien de l’obligació de mantenir els immobles en bon estat» ha explicat el regidor d’Urbanisme, Ignacio Reig.

WhatsApp Portal de Xàtiva