Apertuta JYSK Xàtiva

Solopizza Xàtiva

Ara, per a l’elaboració del Pla Jove, ens trobem en la segona fase participativa. Amb els resultats de l’estudi, el passat cap de setmana, es van organitzar dos fòrums joves. Un al JOC, on van assistir més de 40 joves menors de 18 anys, i un altre en la Casa de la Joventut, on quasi una vintena de joves van participar en les dinàmiques participatives i van realitzar propostes per tal de millorar la realitat dels jóvens i les jóvens del municipi. A més a més, també es realitzaran fòrums i dinàmiques en alguns centres educatius de la localitat.

Els fòrums tenien com a objectiu que els joves i les joves participaren de forma real i efectiva en tots aquells assumptes que afecten la nostra ciutat. Que opinen, que es facen sentir, i decidisquen les aportacions per tal d’aconseguir que Xàtiva siga una ciutat on ells i elles tinguen veus i siguen protagonistes.

Amb totes aquestes propostes sorgides de les dinàmiques participatives tindran lloc una sèrie de reunions amb regidors de diferents àrees per tal de planificar quines són les millors accions que es poden dur a terme en el Pla Jove.

La regidora, Lena Baraza, destaca que “el Pla Jove suposa posar al jove i a la jove en el centre de les polítiques públiques, empoderant-los i donant-los veu. A més a més, som un municipi capdavanter en realitzar un estudi sociològic de la seua joventut. I, amb tota la informació extreta, hem programat diversos fòrums joves per tal de conéixer propostes que isquen de la ciutadania i poder treballar amb elles amb diferents regidors i regidores, per tal de tindre un Pla Jove el més adaptat possible a la nostra realitat”.

WhatsApp Portal de Xàtiva