La Regidoria de Joventut organitza un viatge a Port Aventura

L’activitat es realitzarà els propers dies 26 i 27 d’octubre

72

La Regidoria de Joventut ha organitzat un any més un viatge a Port Aventura coincidint amb la festivitat de Halloween que es celebra durant algunes setmanes al parc d’atraccions. L’activitat tindrà lloc els pròxims dies 26 i 27 d’octubre.

El viatge inclou l’autocar des de Xàtiva, amb hotel dins del parc inclòs en règim de mitjan pensió. A més a més, també inclou l’entrada de dos dies, tant a Port Aventura com a Ferrari Land, amb assegurança de viatge i guia. El preu és de 125 euros amb carnet jove i de 150 per a adults.

Per a les i els joves menors de 30 anys que no tinguen Carnet Jove existeix la possibilitat de fer-se’l directament en la Casa de la Joventut per un preu de 8,40 euros, i tan sols cal dur el DNI. En el cas de ser família nombrosa, monoparental o tindre alguna diversitat funcional reconeguda, el preu és de 4,20 euros.

Per a més informació sobre el viatge i la seua inscripció, o sobre la resta de la programació oferida per la regidoria de Joventut, les persones interessades han de posar-se en contacte amb el Centre d’Informació Juvenil a través del correu electrònic joventut@ayto-xativa.es, per telèfon al número 96 227 43 42 o personant-se a la Casa de la Joventut en horari de dilluns a dissabte de 9 a 13 hores i de dilluns a divendres de 17 a 20 hores.

WhatsApp Portal de Xàtiva