la-presentació-del-video-oficial-del-gran-premi-de-motociclisme

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

El dia 17 d’abril ha tingut lloc un encontre entre Ricardo Requena, alcalde de Canals, i Gonzalo Gobert, director del Circuit de la Comunitat Valenciana “Ricardo Tormo”, per tractar futures activitats que necessiten la coordinació prèvia i el treball conjunt entre les dues institucions.

Un dels assumptes principals ha sigut concretar data per a la pròxima presentació del vídeo promocional del Gran Premi de la Comunitat Valenciana del mundial de motociclisme que, per tercer any consecutiu, es celebrarà a Canals, enguany serà al mes d’octubre.

Aquest es tracta d’un esdeveniment emmarcat dins del panorama esportiu internacional que s’ha portat endavant des del consistori per a ressaltar i donar visibilitat a la figura del pilot canalí, Ricardo Tormo, a més de la repercussió mediàtica per al nostre poble. El compromís, a més, és institucionalitzar aquest esdeveniment perquè cada any se celebre a Canals.

Cal destacar també que, el Circuit ha oferit a Canals la possibilitat de que els estudiants dels centres educatius del municipi puguen anar a Xest per participar en jornades d’educació vial i en altres activitats lúdiques, educatives i esportives que des del Circuit porten endavant amb estudiants.

Per a Ricardo Requena, «aquesta darrera reunió mostra la bona relació establerta durant aquesta legislatura amb el circuit que, sense cap dubte, beneficiarà al poble i ajudarà a posar en valor la figura de Ricardo Tormo, un referent mundial en el món del motociclisme i que ha portat el nom de Canals i a totes les canalines i canalins per tot arreu».

WhatsApp Portal de Xàtiva