Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

Des de l’inici de l’Estat d’Alarma agents de la Policia Nacional en Xátiva han detingut a una persona i han sancionat a 233 persones en incomplir les mesures establides pel Reial decret 463/20 d’Estat d’Alarma, i també han tancat un establiment comercial. Les persones detingudes per aquests motius en la Comunitat Valenciana ascendeix a un total de 310 persones i s’han alçat 24.799 actes.

Quan el ciutadà circula sense justificar els motius dels seus moviments, que recull l’article set del RD 463/20, els policies proposen per a sanció per l’incompliment de les mesures  acordades en l’estat d’alarma.

Recentment a Alzira va ser detingut un home per trencament de condemna i per desobediència greu, ja que havia sigut proposat per a sanció per desobediència greu fins a set ocasions; i a València va ser detingut un altre home per robatori amb força i desobediència després d’haver sigut proposat per a sanció en quatre ocasions per incompliment de les restriccions imposades per l’estat d’alarma. Va ser ingressat a la presó.

La Policia Nacional durant aquests dies ha intensificat els controls de vigilància selectius d’accessos i eixides tant a València, Alacant i Castelló com en les localitats susceptibles d’albergar a ciutadans amb segones residències amb la finalitat d’evitar els seus desplaçaments.

Ho superarem quedant-nos a casa.

La Policia Nacional recorda que aquest virus no distingeix entre dies laborables, festius o de llocs, per la qual cosa junts el superarem quedant-nos a casa i només eixint en els casos que determina l’article set del Reial decret.

Recordem que únicament podem eixir de casa per a desplaçar-nos al nostre lloc de treball, l’activitat del qual no haja sigut paralitzada, per a comprar aliments de primera necessitat i per a acudir a un centre sanitari o si hem d’assistir a una persona major, entre altres. Una vegada que isques, cal procurar guardar una distància de seguretat quan es coincidisca amb una altra persona.

La declaració de l’estat d’alarma es va estendre a tot el territori nacional i va comprendre les limitacions a la llibertat de circulació de les persones que es van considerar estrictament indispensables per a protegir la salut i la seguretat dels ciutadans, contenir la progressió de la malaltia i reforçar el sistema de salut pública.

WhatsApp Portal de Xàtiva