Solopizza Xàtiva

  • Utilitzava les dades de familiars i coneguts per a evadir-se de la policia i no ser descobert, arribant a utilitzar huit identitats diferents
  • Després de descobrir que l’escapolit tenia una cita en un centre de salut es va establir un dispositiu especial que va aconseguir arrestar-li just en el moment en el qual es disposava a entrar en el lloc

Agents de la Policia Nacional de la Comissaria d’Alcoi i de la d’Alzira en un dispositiu conjunt han detingut en la localitat de Carlet (València) a un home de nacionalitat espanyola i 27 anys que romania fugit de la justícia des de l’any 2016 i sobre el qual pesaven tres ordres de detenció dictades per diferents jutjats una d’elles perquè ingressara a la presó.

L’arrestat, amb un ampli historial delictiu, utilitzava diverses identitats de familiars i coneguts seus pels quals es feia passar usurpant les seues dades de filiació per a romandre ocult i poder evadir-se de l’acció policial.

D’aquesta manera a l’octubre de l’any passat es va donar a la fugida d’un control policial en la localitat d’Algemesí (València), i igualment dies després va intentar fer-se passar per una altra persona en un hospital amb una targeta sanitària presumptament sostreta, fugint del lloc en ser descobert pel personal sanitari abans de l’arribada de la policia.

Els investigadors que li seguien la pista van descobrir que l’escapolit tenia una cita mèdica concertada en un centre de la localitat de Carlet (València) pel que des de primera hora del matí policies de la Comissaria d’Alcoi i de la Comissaria d’Alzira perfectament coordinats van establir un dispositiu policial especial entorn del lloc. En el moment en el qual va aparéixer el buscat i va baixar del seu vehicule, va ser detingut sense donar-li cap opció al fet que poguera fugir del lloc.

A part de les Ordenes de cerca, l’arrestat va ser acusat del delicte d’usurpació de l’estat civil i va ser posat a la disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia de la localitat de Carlet (València).

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva