La Policia Nacional deté a un home a la Ribera per agredir sexualment a una menor de 12 anys

377

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

  • Va aprofitar un moment per a quedar-se tot sol amb la menor en el terrat de l’habitatge per a agredir-la
  • Amenaçava i coaccionava a la menor perquè no comptara res

Agents de la Policia Nacional han detingut a la comarca de la Ribera a un home de 27 anys com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual a una menor de 12 anys.

Els fets van succeir al voltant de les sis menys deu de la vesprada quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091, perquè es dirigiren a dependències policials on pel que sembla s’hauria presentat una dona en companyia de la seua neta de dotze anys denunciant una presumpta agressió sexual per part de la parella sentimental d’un familiar.

Els agents van esbrinar que la menor, pel que sembla, hauria sigut agredida durant una celebració familiar que havia tingut lloc la nit anterior per la parella sentimental de la seua cosina, el qual va aprofitar un moment per a quedar-se tot sol amb la menor en el terrat de l’habitatge.

Així mateix, els agents van esbrinar que, pel que sembla, no era la primera vegada que l’agredia, amenaçant-la i coaccionant-la amb difondre unes fotografies de la menor nua si comptava alguna cosa.

Finalment i davant tals fets, els agents van localitzar al sospitós i després d’una sèrie d’esbrinaments, el van detindre com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial que ha decretat ingrés a la presó.

WhatsApp Portal de Xàtiva