La Policia Nacional deté a Alzira a un home per agredir sexualment a la seua parella

La va amenaçar amb tallar-li el coll esgrimint un ganivet serrat de grans dimensions

183

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alzira a un home de 30 anys, d’origen iemenita, com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual, després de pel que sembla, obligar la seua parella a mantindre relacions sexuals mitjançant amenaces de tallar-li el coll esgrimint un ganivet serrat.

Els fets van succeir sobre la una de la vesprada, quan una trucada telefònica d’un ciutadà a la comissaria d’Alzira, alertava que una dona es trobava al carrer descalça i amb necessitat d’ajuda.

Immediatament un indicatiu policial va acudir al lloc i va localitzar a una dona amb unes lesions externes en el coll i visiblement enrogit, manifestant amb prou dificultat, ja que no parlava pràcticament castellà, que el seu agressor es trobava en l’habitatge. Els policies van acompanyar a la víctima a l’interior i van localitzar a un home que va ser detingut.

També van trobar a un calaix de l’habitació el ganivet de serra amb el qual va ser amenaçada.

Posteriorment i després de rebre la primera assistència sanitària, la dona amb una intèrpret, va referir haver rebut un tracte humiliant per part de la seua parella. L’agressor la va agredir analment i la va amenaçar amb tallar-li el coll amb el ganivet. Afortunadament, la víctima va poder, en un moment determinat, escapar al carrer i demanar ajuda.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial, que ha decretat l’ingrés a la presó.

WhatsApp Portal de Xàtiva