Solopizza Xàtiva

Centelys

La Policia Local de l’Alcúdia de Crespins, juntament amb l’agrupació local de Protecció Civil, ha visitat, aquest matí, als alumnes d’infantil del CEIP la Sénia per, entre altres, impartir-los un curs sobre seguretat viaria i ensenyar-los el funcionament i les ferramentes amb les quals compta la policia. A més a més, les i els mes xicotets de l’escola han gaudit de la demostració d’un guia caní. L’activitat, que se celebra cada any, s’ha impartit al pati del col·legi i ha tingut com a objectiu principal conscienciar als més xicotets de la importància que té per a la seua seguretat complir una sèrie de normes bàsiques en l’àmbit viari, així com apropar-los i explicar-los el treball de la Policia Local.

Al curs, que ha comptat amb la col·laboració de la Regidoria de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, els membres de la Policia Local han donat algunes directrius als més xicotets en el seu paper com a vianants; ensenyant-los, per exemple, a travessar el carrer o algunes pautes a seguir en l’ús de la bicicleta, així com els sistemes de protecció necessaris. També, els han descobert les ferramentes i aparells amb què compta la policia, així com la funció i com treballen els gossos-guia de la policia.

Pepe Garrigós, vicealcalde i regidor de l’àrea ha volgut “agrair el bon fer de la Policia Local en el desenvolupament d’aquesta activitat, així com a tot el professorat i a l’equip directiu del centre per la seua implicació i participació”.

Finalment, i igual que en anys anteriors els organitzadors de l’activitat estan “satisfets amb l’èxit obtingut, i en la resposta dels mes menuts, que han gaudit molt de l’experiència”.

WhatsApp Portal de Xàtiva