La Pobla Llarga reclama a Ana Rosa Quintana per «culpabilitzar» a Waffa del seu assassinat

La regidoria d'Igualtat de La Pobla Llarga ha instat a Telecinco a emetre unes disculpes o rectificació sobre el cas Waafa Sebbah

496

Solopizza Xàtiva

Des de la regidoria d’Igualtat de La Pobla Llarga, localitat en la qual residia Waafa, han exigit a través de Facebook que Ana Rosa Quintana es disculpe per les seues ordinàries paraules sobre l’assassinat de la jove.

«No podem permetre que se seguisca culpabilitzant les víctimes, Wafaa va ser assassinada per un home pel simple fet de no voler mantenir relacions amb ell, qualsevol justificació és denigrar la dona i, en definitiva, la nostra societat».

La regidoria d’Igualtat del municipi valencià expressa a través d’un missatge en xarxes socials que «és lamentable que una persona que, a més de ser dona és mare, puga excusar d’alguna manera un assassinat pel comportament d’una jove».

«Han de canviar moltes coses i declaracions i comportaments com els que té aquesta presentadora no ajuden a cap dona del món. Wafaa va decidir ser lliure i afrontar la seua vida d’una manera digna i valenta. Cap persona, malgrat les seues declaracions, pot llevar-li ni la seua valentia ni la seua dignitat», contínua. «Si continuem normalitzant declaracions com les esmentades abans, mai avançarem», sentència el comunicat.

La presentadora de l’espai en prime time, Ana Rosa Quintana, va dir sobre la víctima el passat 18 de juny que «la xica tenia moltes relacions i això sempre és problemàtic», en el programa que analitzava la detenció del presumpte autor i la troballa del cos de la víctima.

Waafa, de 19 anys, va desaparéixer el novembre de 2019 a Carcaixent i no va ser fins al passat 7 de juny quan la Guàrdia Civil trobaria el seu cos després de la detenció del sospitós, un home de 31 anys.

L’home tenia antecedents per violència de gènere, va portar als agents fins a un pou en una finca de la seua propietat en el qual es trobava el cos de la víctima.

WhatsApp Portal de Xàtiva