La Pobla Llarga celebra la seua I Fira Agrícola

913

Impulsada des del Consell Agrari Municipal, s’inaugurarà a les 9 h amb un esmorzar popular

Des del Consell Agrari Municipal i la Regidoria d’Agricultura, s’ha organitzat aquesta primera fira agrícola a la Pobla Llarga per al pròxim diumenge 3 de juliol. Des de les 9 h i fins a les 13.30 h, es podrà visitar tots els estands que van a muntar distintes empreses del sector al parc Joan Fuster de la Pobla Llarga.

“La Pobla Llarga, poble imminentment agrícola, no podia continuar sense activar el seu Consell Agrari Municipal i fruit d’aquesta activació ha vingut aquesta primera fira que esperem siga un èxit” comenta el Tinent d’Alcalde i Regidor d’Agricultura Ximo Vidal.

Arranca a les 9 h amb un esmorzar popular i en finalitzar, tots els assistents podrà visitar els distints estands dels expositors i escolar dues xerrades informatives que es realitzaran a l’estand de l’Ajuntament. El banc de terres de la Pobla Llarga i el quadern d’explotació són les dues xerrades que es realitzaran per a tots els llauradors.

“Hem d’agrair i molt a tots els expositors l’esforç que van ha fer i convidem a tots els llauradors de la comarca a què ens visiten aquest pròxim diumenge” ens comenta la Regidora de Festes Sonia Bellver, ja que aquesta fira està dins la programació de la Fira de Sant Pere, una de les més antigues de la Ribera.

WhatsApp Portal de Xàtiva