Solopizza Xàtiva

El pròxim dia 11, dimarts la Plataforma en Defensa de les Pensions Públiques de Xàtiva – La Costera durà a terme a les 11.30 hores un acte de lectura de manifest i recollida de signatures emmarcat en la campanya nacional de COESPE per a exigir una AUDITORIA dels comptes de la S/S que pose de manifest la gran mentida que el sistema públic de pensions no és sostenible. “Molt al contrari – comenten-, hauria tingut superàvit tots els anys i hui l’anomenada “guardiola de les pensions” desbordaria de diners si aquest no hi haguera sigut utilitzat en les denominades ‘despeses impròpies’ per tots els governs durant els últims 30 anys“. En aquest sentit des de COESPE s’ha recaptat el suport de diversos grups parlamentaris i han presentat i s’han aprovat Mocions en nombrosíssims Ajuntaments de tot el territori nacional (a la nostra comarca a Xàtiva, Alcúdia i Canals).

Així, el pròxim dia 12 de maig a Madrid, els portaveus nacionals de COESPE al costat dels diputats i diputades que ens donen suport realitzaran a les portes del Congrés una roda de premsa per a exigir aquesta AUDITORIA.

També, en contacte amb COESPE, la Coordinadora Valenciana durà a terme una concentració a València el pròxim dia 29 de Maig.

Actes previstos:

  • Dia 11 de Maig: Plataforma de Xàtiva-La Costera. Recollida de signatures en vorera Albereda al costat del Mercat dels dimarts. “Fem una crida a la ciutadania en general i a tots els nostres representants públics perquè ens donen suport i signen la petició”.
  • Dia 12 de Maig: Roda de Premsa i concentració enfront del Congrés dels Diputats.
  • Dia 29 de maig: Concentració-Manifestació a València en Defensa del Sistema Públic ce Pensions.
  • A futur: estan preparant una gran manifestació a Madrid el mes vinent d’octubre, en l’aniversari de la gran manifestació del passat 16-10-2019 (abans de la pandèmia.)

Els que ja tenim la pensió estem lluitant pels que encara no la tenen. Els treballadors en actiu i els futurs pensionistes havien de ser els més interessats en la nostra causa. A ells apel·lem perquè acudisquen a les nostres concentracions. Les Pensions no es defensen des de casa ni des dels despatxos, sinó, sobretot, al carrer. Ara que sembla que amaina la pandèmia, tornem als carrers recordant el nostre lema: GOVERNE QUI GOVERNE, LES PENSIONS ES DEFENSEN“.

WhatsApp Portal de Xàtiva