La Plataforma en Defensa de les Pensions Públiques anuncia dos noves mobilitzacions

76

Solopizza Xàtiva

Seguint amb la campanya nacional de COESPE per una AUDITORIA dels comptes de la Seguretat Social, i una vegada reiniciada la seua presència als carrers, la Plataforma en Defensa de les Pensions Públiques de Xàtiva i la Costera anuncia dos noves mobilitzacions:

  • Dia 25, dimarts a partir de les 11 hores, estarem en l’Albereda, abans del Mercat dels dimarts per a realitzar una concentració en Defensa de les Pensions Públiques, recollir signatures per a l’AUDITORIA i explicar les nostres reivindicacions
  • Dia 29 dissabte, a les 11.30 hores, participarem en la Manifestació convocat per COESPE i recolzada per nombroses associacions a València que s’iniciarà en la Plaça de Sant Agustí i finalitzara en la Porta de la Mar.

Des de la Plataforma conviden a “totes aquelles persones interessades en el manteniment del Sistema Públic de Pensions i per unes pensions dignes per a tots i totes al fet que ens acompanyen en aquests actes. No estem lluitant només per les nostres pensions, que també, sinó per les pensions futures. La nostra lluita és la lluita de tots i totes. Els drets no s’aconsegueixen des de casa, ni, quasi mai des dels despatxos, s’aconsegueixen al carrer, pressionant a les autoritats.

I recordeu: GOVERNE QUI GOVERNE LES PENSIONS ES DEFENSEN

WhatsApp Portal de Xàtiva