Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

Hui, 1 d’octubre, en commemoració del “Dia de les Persones Majors”, la Plataforma de Pensionistes s’ha traslladat a les Oficines de la Delegació Provincial de la Seguretat Social per a entregar una carta dirigida al Ministre d’Inclusió, SS i Migracions reclamant-li una “auditoria” en els comptes de la SS, almenys, des de 1989, data en la qual es va deixar de pagar la Sanitat a compte de les cotitzacions del treball.

Segons la Plataforma:

Volem, amb això, demostrar el següent:

Que no existeix l’anomenat “dèficit” de les pensions. És un llenguatge que interessa a les grans financeres i asseguradores privades. Ja la AIREF (Autoritat Fiscal) reconeix que caldria reposar almenys 100.000 milions d’Euros per a *pensione de les denominades “despeses impròpies” assignats a les pensions.
Que no és veritat que Espanya dedique massa diners a les pensions. Actualment poc més de l’11% del PIB, quan la mitjana europea està en el 12,5% i països del nostre entorn utilitzen més del 15%.
Que no és veritat que l’edat mitjana de jubilació a Espanya siga més alta que en la majoria dels països europeus.

Diners per a les pensions públiques hi ha i es pot obtindre, però a l’oligarquia financera li interessa estendre el relat del “dèficit” de les pensions per a fer-se amb un negoci que mou 150.000 milions de € cada any. Només per gestionar-ho es portarien més de 450 milions de € a l’any.

GOVERNE QUI GOVERNE, LES PENSIONS ES DEFENSEN“.

WhatsApp Portal de Xàtiva