La pel·lícula “Te estoy amando locamente” arriba al Gran Teatre de Xàtiva

El film es projectarà diumenge 30 de juny, a les 19.30 h, en el marc de la celebració de l’Orgull LGTBIQA+ de Xàtiva L’entrada és gratuïta amb invitació, les quals es poden recollir a la Casa de les Dones de Xàtiva fins que s’esgoten Després de la pel·lícula es realitzarà un col·loqui amb la històrica activista trans Mar Cambrollé

156

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La reconeguda pel·lícula “Te estoy amando locamente”, la qual és un testimoni de la lluita pels drets i llibertats del col·lectiu LGTBIQA+ a Espanya, arriba, per fi, a Xàtiva. Aquest film (2023) no va ser projectat en el seu moment a totes les sales de cinema, més bé únicament a les capitals de província. Per aquest motiu es fa arribar la important historia que relata la pel·lícula en la setmana de l’Orgull de Xàtiva.

L’audiovisual es projectarà el diumenge 30 de juny, a les 19.30 h, al Gran Teatre de Xàtiva, i és un dels actes programats dins de l’Orgull LGTBIQA+ Xàtiva. L’entrada és gratuïta, però cal invitació prèvia, la qual es pot recollir de 8 h a 21 h a la Casa de les Dones de Xàtiva (Pl. de l’Espanyoleto, 15), fins que aquestes s’esgoten. Si no es pot acudir presencialment a la Casa de les Dones per a recollir invitacions, aquestes es poden reservar contactant amb el següent telèfon mòbil: 617 617 286.

Posteriorment a la pel·lícula, es portarà a cap un col·loqui amb Mar Cambrollé, una de les fundadores del Moviment Homosexual d’Acció Revolucionària (MHAR) en 1977. Mar explicarà en primera persona la història de la lluita pels drets i llibertats del col·lectiu LGTBIQA+. Cambrollé, activista incansable pels drets de les persones trans i LGTBIQA+, és una figura clau en la lluita, i el seu treball ha estat fonamental per a l’aprovació de lleis que protegeixen al col·lectiu LGTBIQA+.

Des de l’Associació Arc de Sant Martí LGTBIQA+ de Xàtiva es recorda que cada pas que es dona cap a la igualtat és un tribut a les persones valentes com Mar i a les històries contades en pel·lícules com “Te estoy amando locamente”, i insta a la societat a continuar lluitant per un món on totes les persones siguen lliures, independentment de com se senten o a qui estimen.

D’altra banda, es recorda que, en el marc de la programació de l’Orgull LGTBIQA+ Xàtiva, dissabte 29 de juny, a les 20 h, amb punt d’eixida a la Casa de les Dones de Xàtiva, tindrà lloca la manifestació de l’Orgull, així com el dissabte 6 de juliol, a partir de les 21 h, serà el sopar-festa de l’Orgull de Xàtiva al Jardí de la Pau de Xàtiva (C/ Montcada, 14). Per a participar en el sopar-festa de l’Orgull, cal comprar tiquet de 3 € -inclou una cadira, una consumició i picadeta- a la Casa de la Joventut de Xàtiva, els dilluns i dijous de 17 h a 20 h i els divendres de 10 h a 14 h.

WhatsApp Portal de Xàtiva