La pel·lícula “El Gran Showman” enceta el cinema de desembre a Canals

20

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

El Club de Lectura de Canals, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, ha donat a conéixer la nova programació cinematogràfica d’aquest mes de desembre amb la cinta musical “El Gran Showman”, del director Michael Gracey, com a primera pel·lícula.

La pel·lícula conta la vida de Phineas Taylor Barnum, un empresari circense estatunidenc que va fundar el “Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus“, conegut com “el major espectacle en la terra“. Barnum va ser recordat pels seus cèlebres enganys en el món de l’entreteniment. Els seus èxits potser li van convertir en el primer “show business” milionari. Encara que Barnum era també un autor, editor, filantrop i fins i tot polític, amb el seu únic objectiu personal era «omplir les seues butxaques»

El Gran Showman” està protagonitzada per Hugh Jackman, Michelle Williams, Zack Efron i Zendaya, entre d’altres. La cinta va estar nominada a l’Oscar a la millor cançó.

Cal recordar que “El Gran Showman” tindrà lloc el pròxim 2 de desembre a les 21.45 h al Centre Cultural Calixte III.

Completen la programació del mes de desembre amb les pel·lícules: “La vida de los otros” (9 desembre); “La vaquilla” (16 desembre), “Gato negro, gato blanco” (23 de desembre) i “Las zapatillas rojas” (30 novembre).

WhatsApp Portal de Xàtiva