La pel·lícula “Big Fish” i l’obra de teatre “Distinto” arriben a Canals

27

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

El Club de Lectura de Canals aborda l’imaginari del director de Tim Burton amb la pel·lícula “Big Fish”

El Club de Lectura de Canals, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals, ha programat per a hui, dijous 28 d’abril, la pel·lícula nord-americana “Big Fish” del director Tim Burton.

La cinta conta la història de William Bloom qui no té molt bona relació amb son pare, però després d’assabentar-se que pateix una malaltia terminal, torna a la seua llar. Una vegada més, William es veurà obligat a escoltar-ho mentre conta les històries de la seua joventut.

Però, en aquesta ocasió, haurà de separar clarament realitat i fantasia.
El director Tim Burton és mundialment conegut per les seues pel·lícules tan exitoses com “Eduardo Manostijeras”, “Ed Wood”,“Batman Returns”, “Beetlejuice” o “Pesadilla antes de Navidad”.

La majoria de les històries que conta Burton es poden classificar dins del gènere fantàstic, però amb un estil visual clarament inspirat en l’estètica gòtica. Però precisament és en “Big Fish” on s’allunya d’aquests elements gòtics donant-li d’una àmplia gamma cromàtica lluminosa.

Com a curiositat, aquest treball anava a ser dirigit per Spielberg, però ho va rebutjar perquè estava en plena gravació de “Atrápame si puedes”. Va ser Burton qui es va posar al capdavant de “Big Fish” poc després d’haver perdut a son pare.

La pel·lícula tindrà lloc aquest dijous 28 d’abril, a les 21.45 hores, en el Centre Cultural Calixte III de Canals amb entrada gratuïta.

Kiko Hernández exhaureix les entrades amb ‘Distinto’, del canalí Juan Andrés Araque

Aquest divendres, a les 22.30 hores, tindrà lloc al Centre Cultural Calixte III, l’obra de teatre “Distinto” protagonitzada per Kiko Hernández i escrita pel canalí Juan Andrés Araque.

Sota la direcció de Juan Luis Iborra, “Distinto” conta la història d’Alejandro, una persona d`èxit, aclamat, volgut i desitjat per tot el món. A més, ha aconseguit ser, als seus 43 anys, el millor productor del país. En l’àmbit personal també és un home molt afortunat i sent un gran respecte pel seu sogre Norberto qui, després d’haver perdut a la seua dona, ha anat a viure per un temps a casa de la seua filla i el seu gendre.

L’actriu Eva Marciel i els actors Blas Caballero i Fran Antón completen el repartiment de l’obra.

El canalí Juan Andrés Araque, fundador de Porrona Producciones S.L., és la segona obra de teatre que escriu. La primera, anomenada “Un chico de revista”, va obtindre molt bones crítiques entre el públic assistent. Després de 24 anys de l’última revista protagonitzada per Lina Morgan, Araque va tornar a posar sota l’escenari la clàssica revista musical.

Aquesta obra de teatre adopta un compromís social perquè per cada funció que es realitze es destinarà un donatiu a l’ONG Mensajeros de la Paz fundada pel Padre Ángel que treballa a favor de la promoció humana i social dels nuclis més desfavorits, adaptant-se a les diferents realitats socials.

WhatsApp Portal de Xàtiva