Coordinadora-Estatal-en-defensa-de-les-pensions-públiques

Solopizza Xàtiva

La Plataforma en Defensa de les Pensions Públiques de Xàtiva-La Costera vol posar en valor l’actuació de tots els grups polítics de Xàtiva i l’Alcúdia, que recentment, van aprovar per unanimitat la moció que els van enviar i en la qual se sol·licita al Ministeri d’Hisenda la realització d’una Auditoria dels comptes de la S/S. També a l’Ajuntament de Canals s’aprovarà, presumiblement, en els pròxims dies.

Des de la Plataforma valoren positivament el seu suport per a conéixer realment quin ha sigut i és la situació econòmica de la Caixa de la Seguretat Social (nodrida amb cotitzacions) que s’ha utilitzat des de fa molts anys, i encara ara, per a sufragar milionàries despeses ‘impròpies’ (complement de maternitat, tarifes planes autònoms, bonificacions empresarials, etc.) que no tenen cap relació amb les pensions.

Aquest fet ha servit a diferents administracions per a estendre la idea de la “insostenibilitat” de les pensions, cosa radicalment falsa, però útil per a afeblir al Sistema Públic de Pensions. L’objectiu d’aquesta llarga operació és reconvertir-lo i privatitzar-lo, almenys en part, beneficiant així als grans centres financers que passarien a gestionar els ‘estalvis’ de la classe treballadora.

Per a la Plataforma “ni aquesta, ni les persones pensionistes hem de permetre-ho i denunciar-ho. Per descomptat COESPE no ho farà i per això, com una part de la seua campanya, ha presentat aquesta moció en centenars d’Ajuntaments de tot el país“.

Així mateix, la Plataforma informa que s’ha presentat la mateixa Moció telemàticament en els municipis de Montesa, Moixent, Font de la Figuera, Genovés, Vallada i Llosa de Ranes. “Demanem als grups polítics d’aquestes localitats al fet que se sumen a aquesta petició més que raonable perquè recordem que GOVERNE QUI GOVERNE, LES PENSIONS ES DEFENSEN“.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva