Solopizza Xàtiva

El proper dijous a la Plaça de la Bassa de Xàtiva a les 20:00 en un acte obert a la ciutadania el síndic de Compromís Fran Ferri junt a Mònica Àlvaro i Josep Nadal diputats a les Corts explicaran als assistents les bases d’”À.” la nova radiotelevisió valenciana i l’estat actual del procés de la seua creació.

Aquest acte s’inscriu dins una campanya més ampla que es desenvoluparà per la resta de comarques valencianes a la que explicarem a la ciutadania el model de mitjans de comunicació públics que defenem i la seua necessitat per tal de difondre elements importants com la nostra cultura i la nostra llengua. Un interés que va més enllà de l’identitari en ser el sector cultural un dels més dinàmics i actius a les nostres terres i amb un gran potencial de creixement encara per desenvolupar.

Uns mitjans de comunicació públics, de qualitat, transparents i imparcials seran un element estructurador de la nostra societat, però també una eina al servei de la millora de la qualitat de vida i de les oportunitats de negoci i treball a les nostres terres. Uns mitjans que serviran també per enfortir el propi sector de la premsa i els seus treballadors afavorint un sector més viu i dinàmic amb més oportunitats de cooperació i intercanvi.

WhatsApp Portal de Xàtiva