La multinacional alemanya Rossmann arriba a Xàtiva

El líder de drogueries ha triat la capital de La Costera per a la inauguració de la seua dècima botiga en Espanya. Serà el proper divendres 18 en el Braçal de les Dones, al costat de Decathlon.

1394

Solopizza Xàtiva

Rossmann, multinacional alemanya referent en el sector de la drogueria en Europa, aterra a Xàtiva i ho fa portant la seua revolución de l’estalvi. La gran inauguració serà el proper divendres 18 de novembre a partir de las 9:30 en el Braçal de les Dones, al costat de Decathlon. La firma vol donar la millor benvinguda als veïns i veïnes de Xàtiva i per això ha preparat importants ofertes i promocions de rebuda.

A partir d’aquest divendres, la botiga oferirà un 10% de descompte en tot l’assortiment, caracteritzat per la seua enorme varietat. Drogueria, perfumeria, cosmètica, higiene personal, articles de bebé, són algunes de les categories que Rossmann posa a la disposició dels seus clients. A això cal sumar una àmplia gamma de productes BIO, nutrició esportiva, parafarmàcia i alimentació, entre d’altres.

Però aquest no és l’únic descompte per a la gran obertura de divendres. Rossmann dóna la benvinguda amb un 20% de descompte addicional en tota la cosmètica decorativa, on la botiga ofereix les marques més conegudes pero també la seua pròpia gamma de maquillatge. I per si no fos prou, el client gaudirà d’ofertes molt atractives en una gran quantitat de productes.

L’esdeveniment comptarà amb un sorteig en el qual podràn participar tots aquells que s’acosten a la botiga. Els premis són un patinet elèctric i dos vals de regal amb 200 i 100 euros per a gastar a Rossmann. A més, el dissabte els clients tindràn de regal una ració de xocolata amb xurros a la foodtruck que trobaràn a la porta de la botiga.

Rossmann, que aquest any celebra el seu 50 aniversari, ha reinventat el model de droguería per tal de satisfer totes les necessitats de la llar. Amb la varietat com a emblema, combinant gamma pròpia i marques de sempre, la multinacional ofereix des de 2020 a Espanya un assortiment únic i perfectament adaptat al mercat nacional, fent que el client gaudisca sempre dels millors preus.

Per a aquells que vulguen estar a la darrera, Rossmann disposa del lloc web rossmann.es i del seu compte d’Instagram rossmann_es, on la firma organitza constants promocions per tal d’interactuar amb els seus seguidors i comunicar les últimes tendències.

WhatsApp Portal de Xàtiva