Solopizza Xàtiva

La seu de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal acollirà demà a les 18.30 hrs, un acte emmarcat en les activitats realitzades a les comarques amb motiu de la celebració del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència de gènere.

Aquesta segona edició rep homenatge a persona i associacions que lluiten en contra de la violència de gènere i fomenten la igualtat. Les escollides , a petició de cada ajuntament , són: Col·lectiu Feminista Les Tàperes (Montesa), Associació de Jubilats de Cerdà, Associació Mestresses de Casa ( La llosa de Ranes I El Genovés), Paqui Borox (Directora de l’ Escola D’adults Francesc Bosch i Morata de Xàtiva) i  Associació Cultural Serra Grossa de Vallada.

A més, aquest any  des de la Mancomunitat, s’ha volgut fer un reconeixement a totes aquelles associacions que lluiten per eradicar aquesta xacra social. És el cas de l’associació Xateba, per la igualtat, contra la violència de gènere (Xàtiva), Peroleres per la igualtat (Canals) i Associació Feminista Fent Camí (Xàtiva).

L’acte que estarà amenitzat per la cantant valenciana, Reme Baldoví finalitzarà amb el lliurament del premi de cartells convocat per aquesta entitat, on es farà entrega del premi de 200€ al cartell guanyador.

La presidenta de la Mancomunitat ha convidat a tots els veïns i veïnes de les comarques a “participar en aquest acte, i manifestar el seu rebuig a aquesta epidèmia cada vegada menys silenciosa”.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva