EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La Mancomunitat la Costera-Canal participa novament en el programa ”Entre Comarques”, patrocinat pel Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València amb la participació de les comarques de la Ribera Alta i Baixa, la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, La Safor i La Costera–Canal.

Aquest és el tercer any consecutiu que la Mancomunitat es suma a aquesta iniciativa, que ofereix als ciutadans l’oportunitat de conéixer el patrimoni, cultura, gastronomia així com les tradicions dels municipis participants.

El calendari s’iniciarà el mes vinent on, durant 31 dies i fins al 22 de juny, els dissabtes i diumenges de cada mes es duran a terme els diferents itineraris.

En concret, al nostre territori, les rutes organitzades arrancaran amb el trajecte Vallada-Montesa que tindrà lloc el 9 març al matí a Vallada i a la vesprada a Montesa. Durant el mes d’abril serà el torn d’Enguera i La Font de la Figuera el dia 10; posteriorment el dia 13 a Xàtiva; el 14 La Granja de La Costera-Llanera de Ranes; el 27 El Genovés –La Llosa de Ranes, i finalment en el mes de juny el dia 8 i 9 serà el torn de L’Alcúdia de Crespins i Moixent, respectivament.

La presidenta de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal, Mª José Tortosa ha indicat que “ens adherim de nou a aquest programa atés que la participació en les anteriors edicions va resultar molt positiva”. També ha apuntat que “continuem fomentant aquest tipus d’iniciatives que repercuteixen positivament en el nostre territori on a més, ens permet promocionar els pobles participants i gaudir d’una jornada turística i cultural per a tota la família”.
Les inscripcions es podran realitzar fins a les 12:00 hores del dijous anterior a la ruta, a través del formulari on line de les Mancomunitats participants o telefonant al 674 348 771.

El preu de la visita guiada és de 5€ per persona, que seran abonats abans de l’inici de cada ruta al responsable de cada municipi. El preu inclou les rutes de matí i vesprada i un detall de benvinguda.

WhatsApp Portal de Xàtiva