La Mancomunitat La Costera-Canal incorpora a tres joves amb el programa EMPUJU

L'entitat supramunicipal comptarà, fins a finals de 2022, amb el reforç en diverses àrees després de rebre una subvenció per import de 64.941,12 euros

119

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

La Mancomunitat La Costera-Canal ha reforçat la seua plantilla durant un any gràcies a la subvenció rebuda per import de 64.941,12 euros per a la contractació temporal, a jornada completa, de persones desocupades menors de 30 anys en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana.

Aquests programes emmarcats dins del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, estan cofinançats a través del Fons Social Europeu (FSE), amb l’objectiu d’incentivar la contractació de joves per les entitats locals.

Dins del programa EMPUJU s’ha incorporat a les oficines de la seu de l’organisme, una graduada en turisme, un tècnic mitjà en administració i un tècnic superior en gestió de vendes i espais comercials. Tots ells exerciran funcions que els permetran adquirir una experiència professional.

La presidenta de l’entitat, M. José Tortosa, ha destacat “la gran importància que tenen aquestes ajudes, ja que serveixen tant per a oferir una oportunitat laboral a les persones contractades, com per a reforçar aquells projectes que la Mancomunitat executarà en el pròxim exercici“.

WhatsApp Portal de Xàtiva