La Mancomunitat estarà present per primera vegada a la Fira de les Comarques

692

Després de setmanes de gestions, la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal s’ha fet un lloc a la Fira de les Comarques organitzada pel Patronat de Turisme de la Diputació de València que es celebrarà aquest cap de setmana a la plaça de bous de València.

D’aquesta manera, l’entitat comarcal participarà, per primera vegada, en aquest esdeveniment destinat a la promoció turística de les comarques i als productes turístics valencians que comptarà amb la participació d’empreses, ajuntaments i mancomunitats de les comarques de València.

València Turisme habilitarà fora de l’albero espais per a la promoció de les comarques valencianes i tres grans àmbits, dins de la plaça, dedicats a la promoció i venda dels productes turístics d’empreses locals valencianes especialitzats en gastronomia, turisme actiu i turisme cultural.

Un altre dels atractius de la Fira de les Comarques és l’augment de l’oferta lúdica ja que incorporarà activitats temàtiques de cada àmbit turístic a més de la programació habitual de l’escenari central per a actuacions musicals i demostracions, com diversos showcookings en directe, i la ludoteca infantil.

Concretament, la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal oferirà dissabte entre les 19:00h i les 19:45h ‘La gran dansà’ a càrrec de la Font de la Figuera. D’altra banda, diumenge a les 10:00h tindrà lloc una demostració de com el·laborar arnadí i una posterior degustació oferida per Llanera de Ranes.

Cal destacar que altres pobles de les comarques com Vallada, Xàtiva, Moixent, Montesa o Enguera disposaran d’un expositor propi en el que presentaran els seus atractius a més d’oferir activitats com un tast d’oli, un taller d’artesania del vímet, un concert de Pep Gimeno Botifarra i altre de tabal i dolçaina, una representació teatral o una exibició de boixets.

La inauguració de la Fira tindrà lloc divendres per la vesprada i comptarà amb l’assistència del president de la Mancomunitat, Roberto Granero, qui ha animat als veïns “a visitar aquest espai durant el cap de setmana per tal de conèixer de primera mà l’oferta i els productes turístics de les comarques”. Granero ha recomanat, especialmente, la visita a l’estand de la Mancomunitat així com a la resta d’expositors propis dels pobles de les comarques de la Costera i la Canal de Navarrés “on podran sol·licitar tota la informació que desitjen a més de gaudir d’activitats, exhibicions i degustacions per tal de conèixer d’una manera més propera els nostres pobles”.

Sense dubte, ha conclòs Granero, “per a la Mancomunitat suposa una gran oportunitat poder participar en aquesta Fira ja que es tracta d’un gran aparador per tal de promocionar les nostres comarques”.

WhatsApp Portal de Xàtiva