La Mancomunitat clausura el Taller d’Ocupació d’Enguera

522

La inversió ha sigut de 78.250 euros i ha donat feina a 10 persones durant sis mesos.

El president de la Mancomunitat de Municipis La Costera-Canal, Roberto Granero, ha participat hui en la cloenda del Taller d’Ocupació d’Enguera, gestionat i promogut des de l’entitat comarcal. Es tracta de l’últim programa d’aquestes característiques que encara estava en marxa després d’haver clausurat, recentment, el de la Font de la Figuera, la Llosa de Ranes i Cerdà.

La inversió del taller ha sigut de 78.250 euros i s’han beneficiat un total de 10 persones: una directora, una monitora i 8 alumnes que durant sis mesos s’han format i han realitzat treballs per al poble. En aquest sentit, el president de la Mancomunitat ha explicat que “amb aquestes iniciatives es dóna l’oportunitat, a un grup de veïns de formar-se en una especialitat determinada així com de realitzar tasques que reverteixen directament en el poble”. Concretament, els participants del taller d’Enguera han treballat en la rama sociosanitària.

Des de la Mancomunitat han assegurat que es continuarà treballant per a potenciar el foment de l’ocupació mitjançant aquest tipus de programes. “Per a la Mancomunitat és una prioritat per la qual cosa esperem que en els propers mesos es publiquen noves ordres de Tallers d’Ocupació per a que qualsevol poble mancomunat que vullga es puga acollir”, ha afegit Granero.

Per últim, tots els participants s’han referit  a aquesta experiència com “molt positiva” ja que els ha permès obtindre formació en una especialitat determinada i ficar-la en pràctica gràcies als treballs desenvolupats al llarg de sis mesos.

WhatsApp Portal de Xàtiva