Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

La Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal tornarà a disposar enguany d’un espai propi de promoció a la Fira d’Agost de Xàtiva ubicat en la nova zona dedicada a la promoció turística que s’instal·larà en la baixada del Carme.

Si el passat any la finalitat era donar a conèixer l’entitat, enguany des de la Mancomunitat s’ha decidit aprofitar aquest espai per a, a més de difondre els serveis que presta, oferir als pobles un aparador per tal de presentar els seus atractius als milers de visitants que arribaran a Xàtiva per tal de gaudir de la Fira.

D’aquesta manera, a l’expositor de la Mancomunitat es facilitarà informació turística dels diferents municipis que conformen l’entitat. Però, a més, cada dia es cedirà el protagonisme a un poble que visitarà l’estand per donar a conèixer el seu patrimoni històric i cultural, els seus paratges naturals, la seua gastronomia i les seues festes.

Pel que fa al calendari programat, el dia 15 serà el torn d’Enguera qui promocionarà la seua tradicional Fira de Sant Gil, que es celebra cada setembre, a més del seu programa de visites al centre històric i les seues rutes de senderisme a la Serra.

Dimecres, Vallada oferirà una demostració de com treballar el tradicional vímet a més de cates d’oli i cervesa artesanal.
Seguidament, el dijous 17 visitarà l’estand de la Mancomunitat Moixent, qui aprofitarà per donar a conèixer els seus vins amb degustacions de la bodega Celler del Roure i dels vins de la Cooperativa Valenciana San Pedro Apòstol.

El vi continuarà sent el protagonista el divendres 18 amb una cata de la cooperativa la Vinya i bodegues Arraez de la Font de la Figuera.

Dissabte 19 Montesa presentarà els seus productes turístics entre els que destaquen les visites guiades al castell que estan realitzant-se al voltant del 700 aniversari de la butlla fundacional de l’Orde de Montesa.

Finalment el diumenge 20, Genovés oferirà informació sobre la ruta i el museu de la pilota, referent al municipi.

Els interessats en visitar l’estand de la Mancomunitat ho podran fer des de dilluns 14 a les 18:00h i fins les 22:00h i de dimarts 15 a diumenge 20, d’11:00h a 14:00h i de 18:00h a 22:00h.

El president de la Mancomunitat, Roberto Granero, ha assegurat que “tornem a la Fira de Xàtiva amb molta il·lusió després de l’èxit del passat any”. Respecte a la programació d’activitats ha explicat que “el fet de que els pobles disposen d’un espai per a promocionar els seus atractius suposa un impuls important i més en un esdeveniment de les característiques de la Fira d’Agost en el que es pot arribar a molta gent que d’altra manera seria molt difícil a més de la possibilitat d’oferir als visitants un reclam per a que ens visiten”.

WhatsApp Portal de Xàtiva