La Llosa de Ranes organitza un concurs literari amb motiu del 8M

69

Solopizza Xàtiva

Com cada any, la Llosa de Ranes ha organitzat una sèrie d’activitats per a commemorar el 8 de març, Dia de la Dona. Enguany, no es podran portar a terme moltes de les accions que venien realitzant-se habitualment. Per això, s’han posat en marxa noves activitats per a reivindicar el paper de les dones en la nostra societat.

Una d’elles és el primer “Concurs literari 8-M 2021”, organitzat per la Plataforma Feminista de la Llosa de Ranes i l’Ajuntament de la Llosa de Ranes, que vessarà sobre una única temàtica: la dona.

Amb aquesta activitat es pretén que la societat siga conscient de les desigualtats i els problemes que hui en dia pateixen moltes dones arreu del món. Es tracta d’escriure, reflexionar, expressar tot allò que una persona sent al voltant d’aquest tema i, per descomptat, partint d’una base de respecte i tolerància.

El concurs compta amb tres premis dotats amb 50 euros, 30 euros i 20 euros, per al primer, segon i tercer premi, respectivament. Els premis s’entregaran enforma de xecs per a gastar en comerços locals.

Bases del concurs

  • En el concurs pot participar qualsevol veí o veïna del poble, major de 16 anys.
  • El text pot estar escrit en valencià o castellà.
  • L’obra literària pot ser una narració o una poesia.
  • El text entregat haurà de dur un títol.
  • Hauran de constatar en un full a banda les següents dades: nom i cognom, edat, adreça i telèfon.
  • El text podrà ser entregat per registre a l’Ajuntament, tant per via telemàtica al correu electrònic: llosaranes_reg@gva.es, o en format paper en un sobre tancat i les dades dins del sobre.
  • Les composicions literàries seran valorades per un jurat format per tres membres de la Plataforma més la Regidora de Benestar Social i Igualtat. La seua composició romandrà en secret fins que es faça públic el veredicte.
  • La data límit d’entrega serà el dia 5 de març. Els premis es donaran a conéixer el dia 8 de març.

WhatsApp Portal de Xàtiva