La Llosa de Ranes celebrarà la seua primera competició de videojocs

El pròxim dia 29 d’ abril, es durà a terme la Gaming Experience de La Llosa de Ranes

403

La Gaming Experience arriba a La Llosa de Ranes, el dissabte dia 29 d’abril, el municipi de La Costera celebrarà la seua primera competició de videojocs.
L’acte, organitzat per Omega World Games, empresa especialitzada en l’organització d’esdeveniments i competicions electròniques, tindrà lloc al Centre Cívic de la localitat, lloc en el qual els gamers podran acudir i gaudir d’una gran varietats de videojocs.

L’experiència, que començarà a les 10:00h, constarà d’una gimcana que tindrà entrada lliure i en la qual els competidors podran obtenir punts mentre s’enfronten a diferents estils de jocs.
A mesura que els jugadors passen per les diferents zones de joc aconseguiran punts i així, aniran sumant-los, de manera que, al final del matí, es faran diversos sorteigs segons rangs de punts obtinguts.

La gimcana estarà dividida en diferents àrees, en ella podrem trobar la PS4 Zone amb jocs com Fifa17, Rocket League, Disc Jam, Moto GP, Dirt Rally, Call of Duty Infinite Warfare i NBA 2k; la Drive Zone que disposarà de 4 cockpits amb project cars i 2 circuits diferents de conducció; la GH Zone en la que es podrà gaudir de batalles de Guitar Hero i la VR Zone amb 2 ps4VR per a gaudir d’experiències de Realitat Virtual. També es disposarà d’una Vending Zone en la que els gamers podran adquirir qualsevol tipus d’accessoris i un photocall.
A més a més per la vesprada, a partir de les 15:00h, es durà a terme el campionat de Call of Duty infinite Warfare (COD) per equips (4 vs 4) i de Fifa 17 de manera individual. Per a esta competició hi haurà un total de 32 places en el cas del Fifa i 8 equips per al COD.

L’esdeveniment, que estarà obert a tots els públics i per a totes les edats, és totalment gratuït. Les entrades poden reservar-se a la pàgina web de Omega World Games o el mateix matí a la recepció del recinte.

WhatsApp Portal de Xàtiva